
آنزیمها پیوسته همراه با مواد بیولوژیکی بسان مواد غذایی هستند. در نتیجه، یکی از عناصر بااهمیت باب فرآوری مواد غذایی می باشند. باب بین فرآیندهای جوراجور مواد غذایی که در گذشته های دور مورد استفاده قرار می گرفتند، تنها آنهایی موفقیت آمیز بوده اند که از آنزیمها بهره می گرفتند. باب ظاهر، با دید استفاده های موفقیت آمیز از آنزیمها به وسیله افراد غیر متخصص، می توان تصور کرد که این کار به وسیله آب جوسازان بی سواد، از ذرت خوشه ای ( سورگوم) جوانه زده تهیه می شود. تولید کنندگان پیتو باب حال استعمال از یک علم می ب ...