
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه:11 فهرست: اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی برازنده با نیازهای داخلی و برنامه بسط صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این اعتقاد باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت بار می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و سلامت غذا است. سیستم ذکر شده اختصار عبارت: (Hazard Analysis Crit ...